FLAN DE CASTAÑAS  (1)     
- 500 gramos de castañas
 - 6 ovos
 - 2 culleradas de ron
 - unhas areas de sal
 - 200 gramos de azucre
 
- Cócense as castañas, pélanse e móense.
 - Nunha cunca poñemos os ovos, o ron, o azucre e o sal e batímolo ben. Cando estea moi espumoso engadímoslle as castañas.
 - Nunha tixola poñemos 3 culleradas de azucre cunhas pingas de limón e poñémolo ó lume. Cando estea tostado untamos o molde do flan.
 - Botamos a mestura no molde e poñémolo a cocer uns 45 minutos. Cravámoslle unha agulla e se sae seca é que está cocido.
 - Deixámolo arrefriar e metémolo na neveira ata o día seguinte.
 - Baleirámolo nunha fonte e adornámolo cunhas castañas.
 
Eva            
seguro que estan boisimas estas receitas!!!!!
ResponderEliminarseguro que estan boisimas as receitas!!!!!
ResponderEliminarseguro que estan boisimas estas receitas.
ResponderEliminar