FLAN DE CASTAÑAS (1)
- 500 gramos de castañas
- 6 ovos
- 2 culleradas de ron
- unhas areas de sal
- 200 gramos de azucre
- Cócense as castañas, pélanse e móense.
- Nunha cunca poñemos os ovos, o ron, o azucre e o sal e batímolo ben. Cando estea moi espumoso engadímoslle as castañas.
- Nunha tixola poñemos 3 culleradas de azucre cunhas pingas de limón e poñémolo ó lume. Cando estea tostado untamos o molde do flan.
- Botamos a mestura no molde e poñémolo a cocer uns 45 minutos. Cravámoslle unha agulla e se sae seca é que está cocido.
- Deixámolo arrefriar e metémolo na neveira ata o día seguinte.
- Baleirámolo nunha fonte e adornámolo cunhas castañas.
Eva
seguro que estan boisimas estas receitas!!!!!
ResponderEliminarseguro que estan boisimas as receitas!!!!!
ResponderEliminarseguro que estan boisimas estas receitas.
ResponderEliminar