PUDIN DE CASTAÑAS
Ingredientes:
- 750 g de castañas
- 300 g de azucre
- 100 g de manteiga
- 6 ovos
- 1/4 l de tona
- 2 vasos de leite
- azucre para bañar o molde
- culleradas de vainilla
Elaboración:
- As castañas xa cocidas pásanse polo pasapurés.
- Ponse o puré na cazola onde se coceron as castañas, engádese o azucre e a manteiga en cachiños.
- Móvese coa espátula para que non se agarre.
- Sepárase do lume e déixase arrefriar.
- Lévase á neveira e sérvese frío.
Adrián
que boa pinta ten este pudin de castañas
ResponderEliminarque boa pinta ten este pudin de castañas
ResponderEliminareste pudin debe estar moi bo
ResponderEliminareste pudin debe estar boisimo
ResponderEliminardebe estar bo o pudin
ResponderEliminareste pudin debe estar moi rico
ResponderEliminarummm que rico
ResponderEliminarummm que rico
ResponderEliminarque rico
ResponderEliminarque rico
ResponderEliminar