martes, 13 de noviembre de 2012

RECEITAS DO MAGOSTO

CASTAÑAS ANISADAS

Igredientes:

  • Castañas
  • Sal
  • Anises
  • Manteiga
  • Azucre
  • Canela

Elaboración:

  1. Cócense as castañas en pouca auga que esté fervendo  cun pouquiño de sal e uns anises. Cando estean cocidas, pero non desfeitas, sácanse e pásanse por unha tixola coa manteiga.
  2. Colócanse nun cazo, bótaselles un pouco de auga, engádeselle azucre e un pouco de canela, deixándoas ata que o azucre se volva espeso.
  3. Sácanse e sérvense.
Sara


3 comentarios:

  1. Que ricas deben de estar! Probarei a facelas.

    ResponderEliminar
  2. Hola Alberto!Que boa receita!Voulle preguntar á miña nai se a podemos facer un día na casa. Xa vos direi se estaban boas.

    ResponderEliminar
  3. esto ten quue estar moi bo

    ResponderEliminar